tirsdag 16. juni 2009

Last staff meeting

Siste tirsdag på jobb. Det har vært mye siste ditt og siste datt. Siste Kidzclub. Siste gudstjenester. Siste studentbibelgruppe. Siste møte med Abi. Siste Church Central. Og mye mer.. men det er jo sånn det alltid blir. Og i dag var det altså siste tirsdag på jobb. Det betyr blant annet siste staff meeting, og vi tok turen på Giraffe på Brunswick for å spise lunch. Veldig hyggelig!
Lucas, Donald, Janne Lise, Sining, John, Geoff, Helene og Janet. Janne Lise og John i alvorlig diskusjon om et ganske sikkert mindre alvorlig tema.. John snakker nemlig svært ofte om mindre alvorlige ting. Men det er gøy. Kan ikke være så seriøs hele tiden. Og her er veggen på rommet mitt nå. Den har virkelig vokst i løpet av månedene her i London. Det er gøy, det. Nye opplevelser har blitt hengt opp. Nye bilder. Fotballkamp-tickets. Autografer. Gavekort. Bibelvers. Musikal-tickets. Dikt. Tegninger. Russekort. Mye forskjellig.

Jeg elsker å få brev, bilder og andre ting i postkassen. Og når man bor i et annet land, sånn som jeg har gjort i år, er det mange fler som sender ting. Takk for det! Sånn så veggen ut i oktober...

2 kommentarer:

Eirik sa...

<3 Svampebob oppe i hjørnet!

Norge gleder seg til du kommer hjem:)

Therese sa...

Velkommen til Norge! Hurra:)